nóż Shirogami kiritsuke 24 cm Hideo Kitaoka

0 Review(s) 
CN-2216

Japoński nóż kuchenny mistrza Hideo Kitaoka, noże Kiritsuke to profesjonalne japońskie noże ostrzone jednostronnie. Idealny wybór do przygotowywania sushi, filetowania ryb oraz warzyw i owoców. 

1 299,00 zł
Brutto

 

Regulamin

 

Polityka prywatności

To jeden z niewielu uniwersalnych tradycyjnych japońskich noży i może być używany jako nóż yanagi czy usuba. Ten styl noża jest tradycyjnie używany przez japońskich szefów kuchni.

Ostrze - stal 11 warstwowa rdzewna stal, rdzeń - #2 Shirogami
Rękojeść - drewno różane
Twardość - 61-63 HRC
Długość całkowita - 39,5 cm
Długość ostrza - 24 cm
Szerokość klingi - 3,7 cm
Grubość klingi - 3,9 mm
Sposób ostrzenia - jednostronny
Waga - ok. 160 g

CN-2216
5 Przedmioty

Specyficzne kody

Komentarze

Napisz swoją opinię

nóż Shirogami kiritsuke 24 cm Hideo Kitaoka

Japoński nóż kuchenny mistrza Hideo Kitaoka, noże Kiritsuke to profesjonalne japońskie noże ostrzone jednostronnie. Idealny wybór do przygotowywania sushi, filetowania ryb oraz warzyw i owoców. 

Napisz swoją opinię