tojiro DP3 nóż do porcjowania 21cm

0 Review(s) 
F-826

Ostrze – Wysokiej jakości trzywarstwowa stal nierdzewna

Twardość ostrza – 
58 +/-1 HRC

Waga – 200g

579,00 zł
Brutto

 

Regulamin

 

Polityka prywatności

Nóż przeznaczony do porcjowania i plastrowania mięs, np. drobiu, pieczeni czy szynki – po ugotowaniu lub upieczeniu produktu. Specjalne ostrze, które jest znacznie węższe i cieńsze niż w zwykłych nożach, pozwala ciąć przez całą płaszczyznę płynnie i precyzyjnie, podczas gdy grubszy nóż często się klinuje i szarpie mięso.

F-826
10 Przedmioty

Specyficzne kody

Komentarze

Napisz swoją opinię

tojiro DP3 nóż do porcjowania 21cm

Ostrze – Wysokiej jakości trzywarstwowa stal nierdzewna

Twardość ostrza – 
58 +/-1 HRC

Waga – 200g

Napisz swoją opinię