patelnia do naleśników ze stali walcowanej Profi Line 23cm

0 Review(s) 
628805

UWAGA:

Zapoznaj się z zasadami pierwszego użycia

https://www.youtube.com/watch?v=ap-PIruMlAc

Średnica 230mm

Średnica dna 190mm

Wysokość 25mm

80,50 zł
Brutto

 

Regulamin

 

Polityka prywatności

Tradycyjne patelnie wykonane ze stali walcowanej,

Ulubione patelnie mistrzów kuchni

Prostota, jakość, solidność i wszechstronność zastosowań to cechy doceniane od pokoleń.

Idealne do wszystkich typów kuchni, także indukcyjnych

Nie zmywać w zmywarkach!!!

HARTOWANIE PATELNI PRZED PIERWSZYM UŻYCIEM

• Zagotuj w patelni filiżankę wody z obierkami od ziemniaków.

• Gotuj przez 15 min.

• Wylej obierki i wypłucz patelnię.

• Zalej patelnię cienka warstwą oleju i smaż go przez parę minut.

• Ściągnij patelnię z ognia i wytrzyj ją papierowym ręcznikiem.

• Patelnia została właśnie zahartowana 

CZYSZCZENIE PATELNI PO KAŻDYM JEJ UŻYCIU

• Odczekaj aż patelnia ostygnie.

• Nie zanurzaj nigdy mocno rozgrzanej patelni w wodzie

• Umyj patelnię w gorącej wodzie. Używaj tylko kilku kropli płynu do mycia naczyń jeśli to

naprawdę konieczne.

• Nigdy nie używaj ostrych narzędzi, ścierek itp. do mycia

• Wypłucz dokładnie.

• Osusz patelnię dokładnie.

• Rozgrzej lekko przed nasmarowaniem olejem spożywczym.

• Nasmaruj patelnię kilkoma kroplami oleju spożywczego przed odłożeniem jej na półkę. 

628805
10 Przedmioty

Specyficzne kody

Komentarze

Napisz swoją opinię

patelnia do naleśników ze stali walcowanej Profi Line 23cm

UWAGA:

Zapoznaj się z zasadami pierwszego użycia

https://www.youtube.com/watch?v=ap-PIruMlAc

Średnica 230mm

Średnica dna 190mm

Wysokość 25mm

Napisz swoją opinię