wilk do mięsa Profi Line 1/2 Unger 12
Zasilanie 400V
Moc 1100W
Wymiary: 460x240x(H)510mm
Waga 23kg
Regulamin
Polityka prywatności
Profesjonalny wilk, przeznaczony do użytku profesjonalnego w sklepach rzeźniczych, stołówkach, restauracjach i małych zakładach masarskich
Można mielić każdy rodzaj mięsa - bez kości i skór
Elegancka obudowa - polerowany odlew aluminium
Gardziel w całości wykonana ze stali nierdzewnej AISI 304
Cicha praca przekładni zębatej dzięki zastosowaniu kąpieli olejowej
Łatwy demontaż gardzieli
Wentylowany silnik, zabezpieczony przed przegrzaniem
Ilość obrotów na min : 140
Kołek dociskowy wykonany z twardego tworzywa
Sitko z otworami 6,5mm w zestawie
Szarpak
Taca i lej załadowczy ze stali nierdzewnej
Szeroki otwór załadowczy 52mm
Średnica gardzieli: 70mm
Wydajność chwilowa: 150kg/h
Urządzenie nie jest przeznaczone do pracy ciągłej