komora rozrostu/fermentacyjna Sin of cold -5C - + 35C, 19x 800x600 38X 600x400
zasilanie: 230W
moc: 900W
wymiary: 810x1045x(H)2120mm
pojemność: 18 blach 600/400
waga 165kg
19 par prowadnic z odstępem 70mm
Regulamin
Polityka prywatności
- specjalna szafa rozrostowa przeznaczona dla cukierni, piekarni i pizzerii
- urządzenie stwarza stabilne warunki wilgotności i temperatury dla produktów przechodzących proces garowania i dojrzewania
- obudowa ze stali nierdzewnej 18/10
- izolacja z poliuretanu bezfreonowego dla skutecznego zatrzymywania ciepła wewnątrz
- ościeżnica zintegrowana z obudową
- samozamykające się drzwi
- uszczelka odporna na niską temperaturę
- magnetyczna i podgrzewana ościeżnica
- możliwość zamiany strony otwierania drzwi
- mikroprzełącznik zatrzymujący pracę wentylatora w razie otwarcia komory
- automatyczny system odszraniania i odparowywania skroplin
- agregat typu Monoblock umieszczony na górnej części urządzenia
- przewody powietrzne ze stali nierdzewnej AISI 304 18/10 - zapewniają prawidłowe rozprowadzenie powietrza
- wytwornica pracy z bojlerem
- sonda wilgotności
- nóżki ze stali nierdzewnej z możliwością regulacji
- elektroniczny ekran dotykowy
- natychmiastowy tryb pracy - zaprogramowana faza cyklu zakwaszania zaczynu z możliwością dodawania zaczynu lub przerwania fermentacji
-możliwość zaprogramowania 5 faz pracy ( zamknięcie, przechowywanie, aktywacja, wyrastanie, spowalnianie )
- możliwość modyfikacji faz
- port usb dla ściągania danych HACCP, aktualizacji oprogramowania
- urządzenie może pracować sprawnie w temperaturze do +40 oraz wilgotności otoczenia 40%
- zawiera komplet prowadnic 600/400 lub 800/600 w zależności od modelu