Cyrkulator zanurzeniowy do profesjonalnego użytku!
Z SousVideChef II Classic, Vac-Star sprawił, że gotowanie próżniowe stało się niedrogie. Po udanym sukcesie Sous-Vide Chef II Classic - jeszcze dokładniejszym, jeszcze potężniejszym. Nowy SousVideChef II Classic został technicznie i jakościowo ulepszony i przystosowany do najtrudniejszych zastosowań profesjonalnych.
Spirala grzejna wykonana ze stali nierdzewnej
1300 watów mocy
Mechaniczny przekaźnik półprzewodnikowy (SSR)
Dokładna rozdzielczość wyświetlacza 0,1 ° C
Zakres temperatury 25 - 99 ° C
Minutnik regulowany od 1 minuty do 99 godzin
Wyświetl albo w ° C lub ° F
Z kratką ochronną ze stali nierdzewnej
Kontrola temperatury kontrolowana PID.
Zwiększona wydajność pompy obiegowej (16 l / min.)
Ergonomiczny, nowoczesny design
Najprostsza, intuicyjna operacja analogiczna do łaźni sous-vide
Wysoce kontrastowy wyświetlacz LCD z podświetleniem i dużymi cyframi.
Zoptymalizowana wentylacja
Obudowa z wysokiej jakości, wytrzymałego tworzywa (NORYL)
Konstrukcja bezobsługowa
Swiss Engineering, wyprodukowany w UE
2 lata gwarancji na produkty prywatne i 1 rok na zastosowania komercyjne.