satake Satoru nóż do porcjowania 21 cm

0 Review(s) 
802-772

Klasyczny nóż do porcjowania, dzięki któremu można schludnie pokroić duże porcje mięsa na plastry lub mniejsze kawałki, a także oddzielić mięso od kości. Idealnie się sprawdza przy serwowaniu kruchego indyka, pieczonej szynki czy jagnięciny. Najlepiej przytrzymać mięso specjalnym widelcem do porcjowania i kroić je w poprzek włókien.

189,00 zł
Brutto

 

Regulamin

 

Polityka prywatności

Ostrze - stal molibdenowo-wanadowa

Twardość - 56-58 HRC

Długość całkowita - 34,3 cm

Długość ostrza - 21 cm

Szerokość klingi - 3,1 cm

Grubość klingi - ok. 2,4 mm

Waga - ok. 151 g

Noże kuchenne Satake Satoru oferują użytkownikom optymalny stosunek ceny do jakości. Wytrzymałe klingi wykonano z mocnej stali nierdzewnej z dodatkiem molibdenu, który zwiększa ich trwałość i odporność na korozję. Nitowane rękojeści o pełnym trzpieniu powstały z gładkiego bakelitu wypełnionego mączką drzewną, który jest odporny na zarysowania i wysokie temperatury. Noże z tej serii są solidne, dobrze wyważone i świetnie sprawdzają się w codziennej pracy.

802-772
10 Przedmioty

Specyficzne kody

Komentarze

Napisz swoją opinię

satake Satoru nóż do porcjowania 21 cm

Klasyczny nóż do porcjowania, dzięki któremu można schludnie pokroić duże porcje mięsa na plastry lub mniejsze kawałki, a także oddzielić mięso od kości. Idealnie się sprawdza przy serwowaniu kruchego indyka, pieczonej szynki czy jagnięciny. Najlepiej przytrzymać mięso specjalnym widelcem do porcjowania i kroić je w poprzek włókien.

Napisz swoją opinię