satake Satoru nóż sashimi 21 cm

0 Review(s) 
803-700

Nóż do sashimi (Yanagi) to tradycyjny japoński nóż, który służy do krojenia świeżych filetów na niemal przezroczyste plastry. Znakomicie się sprawdza podczas przygotowywania sushi, rybnego carpaccio oraz innych potraw z bardzo delikatnych składników. Długie, wąskie i sztywne ostrze zapewnia drobiazgową precyzję, a jednostronny szlif – czyste cięcie.

199,00 zł
Brutto

 

Regulamin

 

Polityka prywatności

Ostrze - stal molibdenowo-wanadowa

Twardość - 56-58 HRC

Długość całkowita - 34,8 cm

Długość ostrza - 20,8 cm

Szerokość klingi - 3,1 cm

Grubość klingi - ok. 2,3 mm

Waga - ok. 182 g

Noże kuchenne Satake Satoru oferują użytkownikom optymalny stosunek ceny do jakości. Wytrzymałe klingi wykonano z mocnej stali nierdzewnej z dodatkiem molibdenu, który zwiększa ich trwałość i odporność na korozję. Nitowane rękojeści o pełnym trzpieniu powstały z gładkiego bakelitu wypełnionego mączką drzewną, który jest odporny na zarysowania i wysokie temperatury. Noże z tej serii są solidne, dobrze wyważone i świetnie sprawdzają się w codziennej pracy.

803-700
10 Przedmioty

Specyficzne kody

Komentarze

Napisz swoją opinię

satake Satoru nóż sashimi 21 cm

Nóż do sashimi (Yanagi) to tradycyjny japoński nóż, który służy do krojenia świeżych filetów na niemal przezroczyste plastry. Znakomicie się sprawdza podczas przygotowywania sushi, rybnego carpaccio oraz innych potraw z bardzo delikatnych składników. Długie, wąskie i sztywne ostrze zapewnia drobiazgową precyzję, a jednostronny szlif – czyste cięcie.

Napisz swoją opinię