satake Tomoko nóż do pieczywa 20cm

0 Review(s) 
803-762

Solidny, ząbkowany nóż, który służy do cięcia różnego rodzaju pieczywa. Dzięki bardzo ostrej krawędzi tnącej nóż doskonale sobie radzi ze świeżymi, chrupiącymi wypiekami. Długie ostrze pozwala na komfortowe krojenie nawet największych bochenków, bez zgniatania delikatnego miąższu bułki czy chleba.

99,00 zł
Brutto

 

Regulamin

 

Polityka prywatności

Dane techniczne:

Ostrze - stal 420J2

Twardość - 56 HRC +/- 1

Długość całkowita - 32,6 cm

Długość ostrza - 20 cm

Szerokość klingi - 3 cm

Grubość klingi - ok. 1,1 mm

Waga - ok. 75 g

Noże kuchenne z serii Satake Tomoko to wspaniała propozycja dla zwolenników ekonomicznych rozwiązań w codziennej pracy. Wytrzymałe klingi wykonano z wysokowęglowej stali nierdzewnej 420J2, która jest wyjątkowo odporna na korozję i łatwa w ostrzeniu. Proste, drewniane rękojeści są przyjemne w dotyku. Noże z tej serii są wygodne w utrzymaniu i świetnie spełniają podstawowe funkcje w kuchni, a dla miłośników japońskich narzędzi ich cena jest naprawdę przyjazna.

803-762
10 Przedmioty

Specyficzne kody

Komentarze

Napisz swoją opinię

satake Tomoko nóż do pieczywa 20cm

Solidny, ząbkowany nóż, który służy do cięcia różnego rodzaju pieczywa. Dzięki bardzo ostrej krawędzi tnącej nóż doskonale sobie radzi ze świeżymi, chrupiącymi wypiekami. Długie ostrze pozwala na komfortowe krojenie nawet największych bochenków, bez zgniatania delikatnego miąższu bułki czy chleba.

Napisz swoją opinię