nóż do chleba wygięty Profi Line - 215mm

0 Review(s) 
844281

Długość całkowita 340mm

Długość ostrza 215mm

Grubość 2,4mm

132,00 zł
Brutto

 

Regulamin

 

Polityka prywatności

Wykonany z wysokiej jakości stali węglowej 

Specjalny stop stali chirurgicznej chromowo-molibdenowo-wanadowej X50CrMoV15 gwarantuje: doskonałe właściwości tnące, bardzo ostre i trwałe ostrze, łatwe ostrzenie, odporność na zabrudzenia,

Higieniczna zgodna z HACCP konstrukcja rękojeści uniemożliwia gromadzenie się resztek w miejscach łączeń

Proces produkcyjny noży składa się z 50 etapów. Precyzyjne wykonanie noża, szlifowanie i polerowanie zapewnia idealną krawędź tnącą

Kute na gorąco z jednego kawałka stali

Każdy nóż jest w osobnym estetycznym blistrze

Można myć w zmywarkach

Rączka z tworzywa POM

Rada szefa kuchni:

Przednia - węższa część ostrza świetnie nadaje się do krojenia mniejszych warzyw np czosnku.

Grubym grzbietem z powodzeniem złamiemy mniejsze kości lub otworzymy skorupiaki

Boczną stroną ostrza natomiast podnosimy posiekane zioła, cebulę itp.

Środkowa część ostrza służy do krojenia większych, grubszych kawałków mięs, ryb warzy i owoców. 

Wygodę użytkowania zapewnia lekko zakrzywione ostrze

844281
12 Przedmioty

Specyficzne kody

Komentarze

Napisz swoją opinię

nóż do chleba wygięty Profi Line - 215mm

Długość całkowita 340mm

Długość ostrza 215mm

Grubość 2,4mm

Napisz swoją opinię