nóż do pieczeni Green Line 230mm
Długość ostrza 230mm
Długość całkowita 345mm
Regulamin
Polityka prywatności
Ostrze noża wykonane z jednego kawałka stali nierdzewnej AISI 420
Domieszka węglowo-molibdenowowanadowa, sprzyja zachowaniu ostrych, odpornych na korozję krawędzi tnących.
Nóż o odpowiedniej twardości a jednocześnie odpowiednio giętki
Ostrze noży posiadają wklęsły szlif dla lepszego wyważenia i komfortu pracy
Każdy nóż z osobna jest wykańczany i ostrzony ręcznie.
Krawędź tnąca o optymalnym kącie (<35°), testowana jest przy pomocy urządzeń laserowych
Noże charakteryzują się długą żywotnością ostrza i bardzo łatwym ostrzeniem
Wyjątkowa, ergonomiczna rękojeść wykonana z tworzywa Santoprene z domieszką polipropylenu posiada właściwości antypoślizgowe i jest dużo bezpieczniejsza w użyciu od tradycyjnych rękojeści
Można myć w zmywarce i dezynfekować –
Zielony kolor sprawia, że nóż jest dobrze widoczny na blacie roboczym