nagomi Shiro Nóż Santoku 18,5cm

0 Review(s) 
NS185SA

Wszechstronny japoński nóż kuchenny, przeznaczony do krojenia warzyw, mięsa i ryb. Szeroka klinga pozwala ciąć produkty o większych gabarytach, jak kapusta czy sałata, a następnie szybko je przenieść do salaterki czy na patelnię. Wysoko umieszczona rękojeść zwiększa komfort pracy nad deską. Młotkowana powierzchnia zapobiega przywieraniu produktów do noża.

 

809,00 zł
Brutto

 

Regulamin

 

Polityka prywatności

Ostrze – Wysokowęglowa stal nierdzewna molibdenowo-wanadowa (młotkowana)

 

Rękojeść – Drewniany uchwyt zakończony pierścieniem ze stali nierdzewnej

 

Noże z serii Nagomi Shiro stanowią unikalne połączenie japońskiej tradycji z nowoczesną technologią. Wytrzymałe klingi wykonano z wysokowęglowej stali nierdzewnej z dodatkiem molibdenu i wanadu. Ostrza okuto obustronnie warstwami stali SUS410 i SUS430, które zwiększają odporność noży na korozję i ułatwiają proces ostrzenia. Tradycyjne, drewniane rękojeści w kształcie litery D wzmocniono pierścieniem ze stali nierdzewnej. Noże z tej serii są wyjątkowo lekkie, trwałe i wygodne w utrzymaniu, co znacząco podnosi komfort pracy.

NS185SA
10 Przedmioty

Specyficzne kody

Komentarze

Napisz swoją opinię

nagomi Shiro Nóż Santoku 18,5cm

Wszechstronny japoński nóż kuchenny, przeznaczony do krojenia warzyw, mięsa i ryb. Szeroka klinga pozwala ciąć produkty o większych gabarytach, jak kapusta czy sałata, a następnie szybko je przenieść do salaterki czy na patelnię. Wysoko umieszczona rękojeść zwiększa komfort pracy nad deską. Młotkowana powierzchnia zapobiega przywieraniu produktów do noża.

 

Napisz swoją opinię