tojiro DP37 nóż szefa kuchni 18cm
				
				F-654
			  
					  
		  
		  
			  		   
          Ostrze ze stali 37 warstwowej o rdzeniu VG-10
Twardość: 60 HRC +/- 1
Długość całkowita: 30,8cm w tym ostrza 18cm
Szerokość klingi: 4,5cm
Grubość klingi: 1,9mm
Waga: 170g
 
                                     
            
                          Regulamin
 
                                     
            
                          Polityka prywatności
Profesjonalny, wszechstronny nóż kuchenny, przeznaczony do krojenia, siekania, szatkowania i plastrowania rozmaitych produktów. We wprawnych rękach poradzi sobie nawet z porcjowaniem drobiu, usuwaniem kości z mięsa czy filetowaniem ryb. Ostrze o optymalnej długości pozwala kroić większe płaszczyzny i gwarantuje pełną kontrolę nad nożem.
 
 
				 
				 
       
          