Nowe produkty
Nowe produkty
Lista produktów marki GLOBAL
-
blok na 10 noży, kropkowany...
759,00 złStylowy blok, zaprojektowany w taki sposób, aby pomieścił wszystkie noże marki Global (z wyjątkiem tasaka). Posiada 10 otworów,w którym można przechowywać różnej wielkości noże oraz dodatkowy otwór na pręt ostrzący lub stalkę. Wykonany został z wysokiej jakości stali nierdzewnej 18/10 w wykończeniu matowym.
-
blok na 9 noży w kształcie...
589,00 złBlok na noże od zdolnego japońskiego projektanta - Komin Yamada. Kształt żaglowca poza funkcjonalnością i nowoczesnym designem, zapewnia też bezpieczeństwo i najwyższe standardy higieniczne.
Wysokość – 27cm
Szerokość – 25,4cm
Głębokość – 9,8cm -
blok na 9 noży w kształcie...
589,00 złBlok na noże od zdolnego projektanta Komina Yamady. Kształt żaglowca poza funkcjonalnością i nowoczesnym designem, zapewnia też bezpieczeństwo i najwyższe standardy higieniczne.
Wysokość – 27cm
Szerokość – 25,4cm
Głębokość – 9,8cm -
blok na 9 noży w kształcie...
589,00 złBlok na noże od zdolnego japońskiego projektanta - Komin Yamada. Kształt żaglowca poza funkcjonalnością i nowoczesnym designem, zapewnia też bezpieczeństwo i najwyższe standardy higieniczne.
Wysokość – 27cm
Szerokość – 25,4cm
Głębokość – 9,8cm -
-
chiński nóż do krojenia i...
939,00 złStosunkowo ciężki nóż, zwany tasakiem chińskim, powszechnie stosowany w Azji jako wszechstronny nóż szefa kuchni. Posiada cienką, prostokątną klingę i służy do siekania i krojenia warzyw, owoców oraz mięsa bez kości. Ponieważ nóż jest wyjątkowo szeroki, można nim błyskawicznie zgarnąć pokrojone produkty i przenieść je do salaterki lub na patelnię
-
-
europejski nóż do...
599,00 złNóź europejski do krojenia mięs gorących.
Ostrze – Stal nierdzewna CROMOVA 18 (18% chromu) o twardości 56-58 HRC
Długość ostrza – 22cm
-
europejski nóż do warzyw...
689,00 złStosunkowo ciężki, specjalistyczny nóż kuchenny, przeznaczony do krojenia i siekania różnych rodzajów warzyw. Szerokość japońskiego noża Nakiri pozwala kroić duże produkty płynnym ruchem i szybko je przenosić do salaterki lub na patelnię. Cienka, prostokątna klinga jest szczególnie przydatna przy krojeniu twardych warzyw, jak marchewka czy rzodkiew japońska, w długie plastry.
-
europejski nóż do...
499,00 złStosunkowo ciężki, specjalistyczny nóż, przeznaczony do trybowania większych części mięsa, takich jak szponder, udziec jagnięcy, szynka czy indyk. Zakończona ostrym czubkiem szersza klinga pozwala ciąć precyzyjnie w najciaśniejszych miejscach i ułatwia oddzielanie mięsa od kości. Dzięki jednolitej konstrukcji drobiny produktów nie pozostają w rękojeści.
-
europejski nóż rzeźniczy...
539,00 złNóż wyposażony w zakrzywione ostrze, dzięki temu łatwo przecina skórę i nawet duże płaty mięsa.
Doskonale sprawdza się w oddzielaniu mięsa, tłuszczu od kości, krojeniu idealnie równych steków.
-
europejski widelec do mięsa...
399,00 złEuropejski widelec marki Global do porcjowania mięsa, ostrze jest wykonane z jednego kawałka stali, z unikalną wypukłą krawędzią zapewniającą niezrównaną wydajność dwa ostrza świetnie trzymają pieczeń, aby się nie zsunęła.