takeshi Saji YBB ręcznie kuty nóż szefa 18cm VG-10
				
				HA-467
			  
					  
		  
		  
			  		   
          Mistrzowskie wykonanie
 
                                     
            
                          Regulamin
 
                                     
            
                          Polityka prywatności
Najbardziej wszechstronny nóż kuchenny, przeznaczony do krojenia, siekania, szatkowania i plastrowania rozmaitych produktów. We wprawnych rękach nóż szefa kuchni poradzi sobie nawet z porcjowaniem drobiu, usuwaniem kości z mięsa czy filetowaniem ryb. Średniej długości ostrze pozwala kroić większe płaszczyzny i gwarantuje pełną kontrolę nad nożem.
Dane techniczne:
Ostrze - stal 61 warstwowa rdzeń VG-10
Rękojeść - kość bycza
Twardość - 61 HRC +/- 1
Długość całkowita - 30,5 cm
Długość ostrza - 18 cm
Szerokość klingi - 4,2 cm
Grubość klingi - 2,1 mm
Waga - ok. 220 g
 
				 
				 
       
          