takeshi Saji WBB ręcznie kuty nóż bunka 17cm R-2
HB-456
Nóż do zadań specjalnych
![](/modules/blockreassurance/views/img/img_perso/safe-shield-protection-svgrepo-com.png)
Regulamin
![](/modules/blockreassurance/views/img/img_perso/padlock-privacy-svgrepo-com.png)
Polityka prywatności
Bunka to uniwersalny nóż kuchenny, dzięki wysokiemu ostrzu nóż Bunka nadaje się szczególnie do krojenia warzyw lub owoców, a trójkątny obszar końcówki jest szczególnie przydatny do szczegółowej pracy i cięcia ryb lub mięsa.
Dane techniczne:
Ostrze - stal 61 warstwowa rdzeń R2
Rękojeść - kość bycza
Twardość - 63 HRC +/- 1
Długość całkowita - 29,5 cm
Długość ostrza - 17 cm
Szerokość klingi - 4,8 cm
Grubość klingi - 2,1 mm
Sposób ostrzenia - dwustronny
Waga - ok. 214 g