takeshi Saji Blue Steel nóż uniwersalny ręcznie kuty 13 cm
HD-132
Poręczny uniwersalny nóż kuchenny, bardzo praktyczny przy produktach małej i średniej wielkości, takich jak rzodkiewka czy cytryna. Doskonale się sprawdza podczas cięcia marchewki "w kostkę", krojenia oliwek lub małego pieczywa. Idealny dla tych, którzy nie lubią dużych noży.
Regulamin
Polityka prywatności
Dane techniczne:
Ostrze - 11 warstwowa stal, rdzewny rdzeń Blue Steel #2 okuty 10 warstwami stali nierdzewnej, mosiądzu i miedzi
Rękojeść - czarno-szara micarta
Twardość - 61 +/- 1 HRC
Długość całkowita - 25,0 cm
Długość ostrza - 13,5 cm
Szerokość klingi - 2,9 cm
Grubość klingi - 2,0 mm
Sposób ostrzenia - dwustronny
Waga - ok. 133 g