takeshi Saji Blue Steel nóż uniwersalny ręcznie kuty 13 cm
HD-132
Poręczny uniwersalny nóż kuchenny, bardzo praktyczny przy produktach małej i średniej wielkości, takich jak rzodkiewka czy cytryna. Doskonale się sprawdza podczas cięcia marchewki "w kostkę", krojenia oliwek lub małego pieczywa. Idealny dla tych, którzy nie lubią dużych noży.
![](/modules/blockreassurance/views/img/img_perso/safe-shield-protection-svgrepo-com.png)
Regulamin
![](/modules/blockreassurance/views/img/img_perso/padlock-privacy-svgrepo-com.png)
Polityka prywatności
Dane techniczne:
Ostrze - 11 warstwowa stal, rdzewny rdzeń Blue Steel #2 okuty 10 warstwami stali nierdzewnej, mosiądzu i miedzi
Rękojeść - czarno-szara micarta
Twardość - 61 +/- 1 HRC
Długość całkowita - 25,0 cm
Długość ostrza - 13,5 cm
Szerokość klingi - 2,9 cm
Grubość klingi - 2,0 mm
Sposób ostrzenia - dwustronny
Waga - ok. 133 g