takeshi Saji Blue Steel nóż santoku ręcznie kuty 18 cm

0 Review(s) 
HD-134

Japoński nóż kuchenny, przeznaczony do krojenia warzyw, mięsa i ryb. Posiada obniżony czubek, który znacznie ułatwia szatkowanie, oraz szeroką klingę, na którą można zgarnąć pokrojone produkty, żeby je przenieść do salaterki lub na patelnię. Nóż Santoku doskonale się sprawdza w każdych warunkach pracy, ponieważ dzięki wysoko położonej rękojeści palce nie dotykają deski ani jedzenia.

2 099,00 zł
Brutto
Ostatnie sztuki w magazynie

 

Regulamin

 

Polityka prywatności

Dane techniczne:

Ostrze - 11 warstwowa stal, rdzewny rdzeń Blue Steel #2 okuty 10 warstwami stali nierdzewnej, mosiądzu i miedzi 

Rękojeść - czarno-szara micarta

Twardość - 61 +/- 1 HRC 

Długość całkowita - 30,5 cm

Długość ostrza - 18 cm

Szerokość klingi - 4,5 cm

Grubość klingi - 2,3 mm

Sposób ostrzenia - dwustronny

Waga - ok. 227 g

HD-134
1 Przedmiot

Specyficzne kody

Komentarze

Napisz swoją opinię

takeshi Saji Blue Steel nóż santoku ręcznie kuty 18 cm

Japoński nóż kuchenny, przeznaczony do krojenia warzyw, mięsa i ryb. Posiada obniżony czubek, który znacznie ułatwia szatkowanie, oraz szeroką klingę, na którą można zgarnąć pokrojone produkty, żeby je przenieść do salaterki lub na patelnię. Nóż Santoku doskonale się sprawdza w każdych warunkach pracy, ponieważ dzięki wysoko położonej rękojeści palce nie dotykają deski ani jedzenia.

Napisz swoją opinię