takeshi Saji jeleni róg ręcznie kuty nóż santoku 18 cm SRS-13

0 Review(s) 
HC-2104

Japoński nóż kuchenny, przeznaczony do krojenia warzyw, mięsa i ryb. Główną cechą noży Santoku jest obniżony czubek, który znacznie ułatwia szatkowanie, oraz szeroką klingę, na którą można zgarnąć pokrojone produkty, żeby je przenieść do salaterki lub na patelnię.Doskonale się sprawdza w każdych warunkach pracy w kuchni

1 819,00 zł
Brutto
Ostatnie sztuki w magazynie

 

Regulamin

 

Polityka prywatności

Dane techniczne:

Ostrze - stal 21 warstwowa SRS-13

Twardość - 64 HRC +/- 1

Długość całkowita - 30,5 cm

Długość ostrza - 18 cm

Szerokość klingi - 5,0 cm

Grubość klingi - ok. 2,0 mm

Waga - ok. 220 g

HC-2104
1 Przedmiot

Specyficzne kody

Komentarze

Napisz swoją opinię

takeshi Saji jeleni róg ręcznie kuty nóż santoku 18 cm SRS-13

Japoński nóż kuchenny, przeznaczony do krojenia warzyw, mięsa i ryb. Główną cechą noży Santoku jest obniżony czubek, który znacznie ułatwia szatkowanie, oraz szeroką klingę, na którą można zgarnąć pokrojone produkty, żeby je przenieść do salaterki lub na patelnię.Doskonale się sprawdza w każdych warunkach pracy w kuchni

Napisz swoją opinię