nóż Shirogami Black kiritsuke 21 cm Hideo Kitaoka

0 Review(s) 
CN-2215B

Japoński nóż kuchenny mistrza Hideo Kitaoka, noże Kiritsuke to profesjonalne japońskie noże ostrzone jednostronnie. Idealny wybór do przygotowywania sushi, filetowania ryb oraz warzyw i owoców. To jeden z niewielu uniwersalnych tradycyjnych japońskich noży i może być używany jako nóż yanagi czy usuba. Ten styl noża jest tradycyjnie używany przez japońskich szefów kuchni.

1 129,00 zł
Brutto
Ostatnie sztuki w magazynie

 

Regulamin

 

Polityka prywatności

Ostrze - stal 11 warstwowa rdzewna stal, rdzeń - #2 Shirogami
Rękojeść - drewno różane
Twardość - 61-63 HRC
Długość całkowita - 34,0 cm
Długość ostrza - 21,0 cm
Szerokość klingi - 3,5 cm
Grubość klingi - 3,4 mm
Sposób ostrzenia - jednostronny
Waga - ok. 137 g

CN-2215B
1 Przedmiot

Specyficzne kody

Komentarze

Napisz swoją opinię

nóż Shirogami Black kiritsuke 21 cm Hideo Kitaoka

Japoński nóż kuchenny mistrza Hideo Kitaoka, noże Kiritsuke to profesjonalne japońskie noże ostrzone jednostronnie. Idealny wybór do przygotowywania sushi, filetowania ryb oraz warzyw i owoców. To jeden z niewielu uniwersalnych tradycyjnych japońskich noży i może być używany jako nóż yanagi czy usuba. Ten styl noża jest tradycyjnie używany przez japońskich szefów kuchni.

Napisz swoją opinię