nóż do wykrawania, elastyczny 16cm | Global G-21
Elastyczny nóż z cienkim ostrzem w łatwy i szybki sposób pozwala wykroić tłuszcz, ścięgna, kości z dowolnej części mięsa, drobiu oraz ryby.
Ostrze – Stal nierdzewna CROMOVA 18 (18% chromu) o twardości 56-58 HRC 
Długość ostrza – 16cm 
Waga – 124g 
 
                                     
            
                          Regulamin
 
                                     
            
                          Polityka prywatności
Obróbka mięsa pod kątem usunięcia z niego ścięgien, kości z nadmiaru tłuszczu nigdy nie była prostsza. Dzięki elastycznemu, wąskiemu ostrzu możliwe jest szybkie i łatwe wykrojenie niepożądanych części z mięsnych oraz rybich porcji. Wyprofilowany profil rękojeści dobrze dopasowuje się do dłoni podczas pracy, zapobiegając przypadkowym wyślizgnięciom. Cienka powierzchnia ostrza uniemożliwia także przywieranie resztek żywności podczas krojenia.
Dane importera:
Nazwa:
Hiendkitchen Adam Wolny
Adres:
Natalii Gąsiorowskiej 10
03-107 Warszawa
Polska
 
				 
				 
       
          