Takeshi Saji WBB Chiński nóż do siekania 22 x 11 cm R-2

0 Review(s) 
HB-4513

Ostrze - stal 61 warstwowa rdzeń R-2

Rękojeść - biała kość bycza

Twardość - 63 HRC +/- 1

Długość całkowita - 33,4 cm

Długość ostrza - 22,0 cm

Szerokość klingi - 11 cm

Grubość klingi - 2,5 mm

Sposób ostrzenia - szlif dwustronny symetryczny

Waga - ok. 679 g

8 000,00 zł
Brutto

 

Regulamin

 

Polityka prywatności

Tasak typu chińskiego,który w kuchni niemal całej Azji wykorzystywany jest do krojenia produktów każdego typu.

Pełni w kuchni azjatyckiej taką funkcję jak nóż szefa kuchni w Europie. 

Posiada solidną, lecz stosunkowo cienką klingę, więc nie można nim rąbać kości ani mrożonek. 

Szeroki, ostry nóż to doskonałe narzędzie do takich zadań, jak krojenie warzyw w kostkę, porcjowanie drobiu, siekanie surowego mięsa czy rozgniatanie czosnku lub imbiru.

HB-4513
7 Przedmioty

Specyficzne kody

Komentarze

Napisz swoją opinię

Takeshi Saji WBB Chiński nóż do siekania 22 x 11 cm R-2

Ostrze - stal 61 warstwowa rdzeń R-2

Rękojeść - biała kość bycza

Twardość - 63 HRC +/- 1

Długość całkowita - 33,4 cm

Długość ostrza - 22,0 cm

Szerokość klingi - 11 cm

Grubość klingi - 2,5 mm

Sposób ostrzenia - szlif dwustronny symetryczny

Waga - ok. 679 g

Napisz swoją opinię