Takeshi Saji ręcznie kuty WBB Nakiri R-2 17cm

0 Review(s) 
HB-4505

Ostrze - stal 61 warstwowa rdzeń R2

Rękojeść - kość bycza

Twardość - 63 HRC +/- 1

Długość całkowita - 30,5 cm

Długość ostrza - 16,5 cm

Szerokość klingi - 5,5 cm

Grubość klingi - ok. 2,5 mm

Waga - ok. 261 g

2 899,00 zł
Brutto
Ostatnie sztuki w magazynie

 

Regulamin

 

Polityka prywatności

Japoński, precyzyjny, wykonany ręcznie przez jednego z lepszych mistrzów w tej dziedzinie nóż.

Nakiri przeznaczony jest zazwyczaj do cięcia ziół i warzyw. 

Cienka, prostokątna klinga pozwala uzyskać półprzezroczyste plastry jak i przenieść pokrojone składniki do naczynia lub woka. 

Prosta krawędź tnąca służy do krojenia przede wszystkim w linii pionowej, z zastosowaniem wielu różnych technik, takich jak julienne czy chiffonade.

Dane importera:

Nazwa:
Hiendkitchen Adam Wolny
Adres:
Natalii Gąsiorowskiej 10
03-107 Warszawa
Polska
HB-4505
1 Przedmiot

Specyficzne kody

Komentarze

Napisz swoją opinię

Takeshi Saji ręcznie kuty WBB Nakiri R-2 17cm

Ostrze - stal 61 warstwowa rdzeń R2

Rękojeść - kość bycza

Twardość - 63 HRC +/- 1

Długość całkowita - 30,5 cm

Długość ostrza - 16,5 cm

Szerokość klingi - 5,5 cm

Grubość klingi - ok. 2,5 mm

Waga - ok. 261 g

Napisz swoją opinię