Hideo Kitaoka Shirogami Black Oktagon - nóż Kamagata Usuba 12cm
CN-4020B
Ostrze: 2 warstwowa stal rdzewna
Rękojeść z drewna różanego - pierścień z rogu bawolego
Twardość 61-63 HRC
Długość całkowita 24.5cm
Szerokość klingi 4cm
Grubość klingi 4mm
Sposób ostrzenia: jednostronny - praworęczny
Waga ok 113g

Regulamin

Polityka prywatności
Podobnie jak nakiri służy do plastrowania i cięcia precyzyjnego szczególnie warzyw. Od nakiri różni się tym, iż Usuba jest ostrzona jednostronnie. Kamagata dodatkowo posiada półokrągły czubek co ułatwia rolowanie warzyw i cięcie ich w cienkie julienne.
Dane Importera:
Nazwa:
Hiendkitchen Adam Wolny
Hiendkitchen Adam Wolny
Adres:
Natalii Gąsiorowskiej 10
03-107 Warszawa
Polska
Natalii Gąsiorowskiej 10
03-107 Warszawa
Polska